50/50 lotteri

50-50-banner

SE OVERSIKT OVER VINNERLODD

Konseptet er ganske utbredt i hockeymiljøet rundt om i verden, og er enkelt:

Det selges lodd a kr 5,- på alle Oilers sine hjemmekamper. 50% av omsetningen går til vinneren og 50% går til Stavanger Hockeys barne- og ungdomsavdeling. Loddene blir solgt av klubbens egne spillere i kampdrakt før kampen og under pausene. Trekningen foregår i løpet av siste pause, og vinner blir annonsert under kampen samt på vår webside.

– Vinneromsetningen utbetales som gavekort fra Kilden.
g
– I tillegg trekkes det en ekstrapremie med et gavekort fra Choice Hotel Energy.

clarion-hotell-energy-

Vipps: Gjør den enkelt  og benytt Vipps for betaling. For å betale med Vipps sender man beløpet til 5050!

Huskeliste til kamp:

  • Billetter/sesongkort
  • Penger, kort eller mobil med Vipps for 50/50

Vinnerne må gjøre seg tilkjenne rett etter kampen på vår «stand» i DNB-Arena, og senest innen 14 dager etter trekning til klubbkontoret i DnB Arena, inngang fra langsiden mot Madlaveien, Uavhentete gevinster tilfaller lotteriets formål. Spørsmål kan rettes til post@stavangerhockey.no.

Vinneren vil motta en e-post når fra Kilden med en forklaring på hvor og når gavekortet kan hentes.

Stavanger Hockey er godkjent av Lotteritilsynet som lotteriverdig organisasjon, og lotteriet arrangeres under reglene i Forskrift om lotteritilsynet og lotteriregisteret § 5-2.

SE OVERSIKT OVER VINNERLODD

Hvorfor kjøpe 50/50-lodd på Oilerskamp?
50/50 er et velkjent begrep i hockeyverdenen , og er en stor happening i mange land. Oilers ønsket å skape mer liv i hallen, samt gi noe tilbake til bred­ deidretten, og kontaktet Stavanger Hockey for å samarbeide om en lokal variant. Selve lotteriet går ut på at man selger lodd før kampen og i pausene. Vinnerloddet trekkes i løpet av tredje periode og blir vist på kuben i hallen. Halvparten av totalomsetnin­ gen denne kvelden går til en heldig vinner, mens den resterende halvparten går til Stavanger Hock­ ey og bidrar til driften av klubben. I tillegg trekkes det en trøstepremie der vinneren får en overnatting på Clarion Hotel Energy.

Ishockey har blitt kalt for verdens beste barneidrett i forhold til kompleksiteten av idretten, overføringsverdien til andre aktiviteter og ikke minst det sosiale aspektet. Det å spille ishockey er imidlertid kostbart for spilleren, og ikke minst her i Stavanger hvor vi ikke kan ta rutebuss til bortekampene slik de har muligheten til på det sentrale Østlandet. Stavanger Hockey sin intensjon er at vi vil ha med flest mulig, lengst mulig. For å få til dette må vi skape et godt miljø, skaffe trenere som kan gi sportslig utvikling og gi en økonomisk ramme som ikke gjør hockey i Stavanger til en rikmannsport .

Media har i det siste fokusert mye på hvor kostbare de ulike idrettene har blitt, og hockey er dessverre intet unntak. For hver reise til bortekamp må foreldrene til en 14-åringen ut med 1500,-. Legger du til litt utskifting av utstyr samt treningsavgifter, lisenser og utgifter til samlinger, turneringer og camper, blir dette mer enn hva mange klarer. Som klubb kan vi ikke godta dette, og vi trenger all den hjelp vi kan få for at ingen må gi opp hockeydrømmen på grunn av økonomi. Når vi våre målsetninger, vil det også spille flere Sta­vanger-gutter i GET-ligaen i årene som kommer.

SE OVERSIKT OVER VINNERLODD