Girls High Performance Camp, uke 26

scamp

Dato: 27. juni – 3. juli

Sted: DNB-Arena


IHK Stavanger arrangerer Girls High Performance Camp fom mandag 27. juni tom søndag 3. juli 2022. Alle istreninger gjennomføres i DNB-Arena. Det blir 7 hele dager stappet med hockey!

Sportslig ansvarlig for campen er Sinja Paurat. Sinja er trener og jenteansvarlig i IHK Stavanger, trener på Norges JU18-landslag, og kaptein på Oilers sitt elitelag. Det blir lagt opp til en High Performance Camp, og dette vil også synes igjen i trenerteamet. Trenerne blir offentliggjort lenger ned på denne siden etter hvert som brikkene faller på plass.

Det er plass til 100 deltakere, og campen vil være for spillere født mellom 2006 og 2012. Deltakerne vil bli delt i grupper etter alder og ferdigheter for å optimalisere treningene og utviklingsmulighetene. Det legges opp til 3 isøkter pr dag, men det kommer også til å være innslag av andre aktiviteter, teori, video mm.

Det vil være egen målvaktstrener på campen, og målvaktene vil få daglige økter med eget opplegg, samt oppfølging i utvalgte treningsøkter.

Det vil serveres varm lunsj og middag hver dag. Det vil også være frukt tilgjengelig mellom treningene.

Overnatting er ikke inkludert i campen, og må ordnes av den enkelte. Vi anbefaler å ta kontakt direkte med Ragnhild Rott på Clarion Hotel Energy, som ligger vegg i vegg med hallen. Her gir man beskjed om at det gjelder overnatting i forbindelse med camp. Ragnhild Rott – ragnhild.rott@choice.no

Vi jobber også med å få til en løsning der man kan bo privat hos lokale campdeltakere. Interesse for dette kan merkes av i påmeldingsskjema, så kommer vi tilbake til hva som blir mulig å få til.

Priser mm:

  • 4000,- for hele uken.
  • 500 i søskenmoderasjon fom søsken nr 2.
  • Målvakter får 50% moderasjon.
  • Ved krav om refusjon av hele, eller deler, av kostnaden etter innbetaling må man legge fram legeerklæring.
  • Hvis pandemien igjen skulle legge begrensing på campen, vil dette bli kompensert. Ingen skal betale for noe som ikke blir gjennomført.

PROGRAM

Det kan komme mindre justeringer i programmet.

GRUPPER

Trenerne forbeholder seg retten til å endre på gruppesammensetningen underveis hvis dette er formålstjenlig.

Trenere:

  • Sinja Paurat: Stavanger Hockey og NIHF JU18
  • Daniel Vatne: Stavanger Hockey og NIHF U19. Daniel er en fantastisk skills-trener, og var nylig med som ny ressursperson til U19-landslagssamling.
  • Andrea Dalen: Mangeårig landslagsspiller og utelandsproff.
  • Tomasz Rostkowski, Stavanger Hockey og NIHF avd SV.
  • Ruben Smith: Målvaktstrener. Tidligere landslagsspiller for Norge og vant en haug med norgesmesterskap som aktiv spiller.

Sportslig ansvarlig: Sinja Paurat

Administrativ ansvarlig: Vidar Are-Ekstrøm

Sinja Paurat