Gutter 2004

Stavanger Hockey U13, sesongen 2016/17.

Stavanger Hockey U13, sesongen 2016/17.

Forberedelsene til hockeysesongen 2017/18 er i gang. Isøkter lar seg ikke gjøre nå i sommer, men laget er i gang med et variert og omfattende barmarksopplegg hvor guttene får trene styrke, kondisjon, utholdenhet og hurtighet. Etter hvert som guttene blir eldre, er dette egenskaper som blir stadig viktigere i tillegg til de rent hockeytekniske ferdighetene. Nytten av barmarkstreningene skulle det med andre ord ikke være noen tvil om.

Vi har en begivenhetsrik sesong foran oss. Vi satser på å delta i flere turneringer. I tillegg blir det naturligvis seriespill, off ice-treninger og noen sosiale og sportslige happenings utenfor isen.

På disse sidene vil du finne en del vesentlig informasjonen om laget, trenerne, støtteapparatet, treningstider, osv. Bruk menyene til venstre (nedenfor på smarttelefoner) for å navigere deg frem til opplysningene du trenger. Av- og påmelding til treninger gjøres på lagsidene (som alle har fått informasjon om på e-post). Treninger kan av ulike årsaker bli fremskyndet, utsatt eller avlyst. Fortløpende informasjon om dette gis på lagsidene. En del informasjon og bilder blir også lagt ut på lagets Facebook-gruppe, som du også bør følge for å være fullt oppdatert.

 

akerbp_large