Hockeyskole for voksne

 

Tilbudet er nå fullbooket for sesongen 2017/18, Gruppe 1 vil ikke ta inn flere, men du kan registrere deg på venteliste for gruppe 2.

Generelt:

Hockeyskolen for voksne er et opplegg til deg som har lyst til å lære å spille hockey selv om du av aldersmessige årsaker ikke passer inn i hockeyskolen. Toget for elitesatsing har nok gått, men mulighetene for mye mestringsfølelse er nok absolutt tilstede. Dette er et tilbud til dere som ønsker å lære dere skøyte-/kølleteknikk og andre spesifikke hockeyferdigheter. Hockeyskolen for voksne er ikke et tilbud til dere som ønsker å dele inn i to lag og spille hele treningen. Her finnes det muligheter på et av regionens hobbylag eller på varianter av «puck og kølle».

Sesongen 2017/18:

Istidene  for neste sesong vil ikke være klart før i juni, og vi kan derfor ikke si noe sikkert om treningstider og antall grupper, men vi tar utgangspunkt i to nivåer og håper på tre. Mer informasjon vil komme når detaljene er klare.

Treningstider:

Fom uke 34 – normalsesong (åpning av Sørmarka Arena – medio September)

  • Torsdag 19:30 – 20:30 (Stavanger Isbane 2) – gruppe 1 partallsuker, gruppe 2 oddetallsuker
  • Fredag 20:00 – 21:00 (Stavanger Isbane 1) – gruppe 2 partallusker, gruppe 1 oddetallsuker

Normalsesong:

Gruppe 1:

  • Tirsdag: 21:15 – 22:00 (Stavanger Isbane 1)
  • Torsdag: 21:00-22:00 (Sørmarka Arena)

Gruppe 2:

  • Tirsdag 21:00 – 22:00 (Sørmarka Arena)
  • Torsdag 20:00 – 21:00 (Sørmarka Arena)

Det er alltid en god huskeregel å holde seg oppdatert på stavangerhockey.no/treningstider for å få med seg eventuelle endringer.

Pris:

  • Treningsavgift: 2500,- (obligatorisk).
  • Medlemsavgift 400,- (obligatorisk, men en del har funksjoner i klubben som allerede gir gratis medlemskap).
  • Slipekort: 200,- (valgfritt, men gir muligheten for «fri» slip for hele sesongen).

All fakturering vil skje via Medlemsnett. Faktura vil bli sendt ut fortløpende etter påmelding, men ikke før opplegget for kommende sesong er spikret. Påmeldingen er ikke gyldig før faktura er betalt. Hvis faktura ikke er betalt innen forfall går plassen videre til nestemann på ventelisten. De som var deltakere sist sesong er sikret plass så lenge påmelding og betaling skjer innen 1. juni 2017.

Nødvendig utstyr: Hjelm (med navnelapp i fronten), skøyter, albuebeskyttere, leggskinn, kølle og hansker.

Anbefalt utstyr: Kom gjerne i fullt utstyr!

Forsikring: Det jobbes mot NIHF og forsikringsselskap med en egen lisens for denne gruppen. Gjennom lisens vil det da også ligge en forsikringsordning. Foreløpig ligger dette ansvaret på deltakeren. Man kan velge om man vil betale samme lisens som for mer aktive spillere, eller ordne med privat forsikring.