Hockeyskole for voksne

Påmelding for ny sesong (2019/20) vil bli lagt ut når vi får bekreftet istid. Normalt skal alt være klart før sommerferien.

Generelt:

Hockeyskolen for voksne er et opplegg til deg som har lyst til å lære å spille hockey selv om du av aldersmessige årsaker ikke passer inn i hockeyskolen. Toget for elitesatsing har nok gått, men mulighetene for mye mestringsfølelse er nok absolutt tilstede. Dette er et tilbud til dere som ønsker å lære dere skøyte-/kølleteknikk og andre spesifikke hockeyferdigheter. Hockeyskolen for voksne er ikke et tilbud til dere som ønsker å dele inn i to lag og spille hele treningen. Her finnes det muligheter på et av regionens hobbylag eller på varianter av «puck og kølle».

Sesongen 2018/19:

Normalsesong:

Gruppe 1:

  • Tirsdag: 21:00 – 22:00 (Sørmarka Arena)
  • Torsdag: 20:00 – 21:00 (Sørmarka Arena)

Gruppe 2:

  • Tirsdag 20:00 – 21:00 (Sørmarka Arena)
  • Torsdag 21:00 – 22:00 (Sørmarka Arena)

Det er alltid en god huskeregel å holde seg oppdatert på stavangerhockey.no/treningstider for å få med seg eventuelle endringer.

Pris:

  • Treningsavgift: 2600,- (obligatorisk).
  • Medlemsavgift 400,- (obligatorisk, men en del har funksjoner i klubben som allerede gir gratis medlemskap).
  • Slipekort: 200,- (valgfritt, men gir muligheten for «fri» slip for hele sesongen).

All fakturering vil skje via Medlemsnett. Faktura vil bli sendt ut fortløpende etter påmelding, men ikke før opplegget for kommende sesong er spikret. Påmeldingen er ikke gyldig før faktura er betalt. Hvis faktura ikke er betalt innen forfall går plassen videre til nestemann på ventelisten. De som var deltakere sist sesong er sikret plass så lenge påmelding og betaling skjer innen 1. juni 2018.

Nødvendig utstyr: Hjelm (med navnelapp i fronten), skøyter, albuebeskyttere, leggskinn, kølle og hansker.

Anbefalt utstyr: Kom gjerne i fullt utstyr!

Forsikring: Det jobbes mot NIHF og forsikringsselskap med en egen lisens for denne gruppen. Gjennom lisens vil det da også ligge en forsikringsordning. Foreløpig ligger dette ansvaret på deltakeren. Man kan velge om man vil betale samme lisens som for mer aktive spillere, eller ordne med privat forsikring. En avklaring rundt dette med egen spillerlisens til denne gruppen skulle foreligge forrige sesong, men NIHF fikk aldri på plass en løsning. Det jobbes dermed videre vedrørende dette punktet.

Foto:Simon Øverås