Kick Off Camp, uke 32/33

scamp

Dato: 12. – 15. (16.) august 2023

Sted: Stavanger Ishall/DNB-Arena

Mer informasjon vil bli lagt ut på denne siden fram mot campstart.


IHK Stavanger arrangerer Kick Off Camp i uke 32/33, 2023. Pga sen islegging i Stavanger Ishall, må vi flytte oppstart av campen til 12. august. Lørdag og søndag vil vi være i DNB-Arena, før vi flytter over til Stavanger Ishall fra mandagen. Campen vil vare tom onsdag, men da Stavanger Kommune planlegger med skolestart onsdag 16. august, tilrettelegger vi for camp både 4 og 5 dager, avhengig av når skolestart er for den enkelte. Dette er uansett en meget god måte å starte sesongen på etter en sommerferie med litt mindre is under skøytene enn hva som er vanlig resten av året.

Vi har plass til 75 spillere f. 2015 – 2011. Spillerne vil bli delt i 3 grupper etter alder, ferdigheter og modenhetsnivå.

Deltakerne får minimum 2 istreninger i tillegg til off-ice daglig. Det vil bli servert et varmt måltid til lunsj og det vil være frukt tilgjengelig mellom treningene.

Fokuset på treningene vil være individuelle ferdigheter med ulike tema for hver dag. Temaene for dagen vil også prege innholdet på off-ice treningene.

Målvaktene vil få egen oppfølging gjennom campen.

Priser:

  • 3500,- for hele uken. 3000,- for 4 dager.
  • Søskenmoderasjon er 500,- i fratrekk fom barn nummer 2.
  • Målvakter får 50% moderasjon.
  • Det er ikke lagt opp til påmelding av enkeltdager til denne campen
  • Ved krav om refusjon av hele, eller deler, av kostnaden etter innbetaling må man legge fram legeerklæring.

Program (kommer)

Grupper (kommer)

Trenere:

Til denne campen er det klubbens egne, eminente trenere som er ansvarlige for gjennomføringen, men vi legger opp til staben skal styrkes med eksterne innslag.

Sportslig ansvarlig: Ruben Smith

Administrativ ansvarlig: Vidar Are-Ekstrøm