Laura Rollins ny sportslig leder

old.hockey.no_files_%7B8B6B00B6-703E-4321-8DE1-95F4B9BADD44%7D

Vi kan med glede idag melde at vår nye sportslige leder heter Laura Rollins!

Klubben kjenner godt Laura som har vært med på trenersiden og trenerkoordinatorsiden i en årrekke, først og fremst som goalie og kvinnetrener, i tillegg til vikige oppdrag for forbund og krets for å bygge opp jentehockeyen. Laurs er opprinnelig kanadisk, og hun har Sport Management/Coaching utdannelse i ishockey fra Vierumäki i Finland.

Med Laura får klubben en sportslig leder med tung hockeyfaglig bakgrunn, som vil være i stand til å ta klubben til nye sportslige høyder for alle aldre og nivåer. At hun i tillegg til sin faglige bakgrunn og dyktighet, også er kvinne, synes vi er ekstra kjekt. Muligens vil man også om noen år kunne se tilbake og si at kvinnerevolusjonen i ishockey, tilsvarende den vi har sett i fotball og håndball, startet nettopp her i Stavanger.. 😉

Planen er at Laura samtidig fortsatt vil være engasjert av NIHF i de oppgavene hun har der. Her kan du lese mer om hennes bakgrunn med egne ord fra noen få år tilbake. 

Løpet framover blir at Laura vil sammen med klubben sette sammen det sportslige apparatet med blant annet kompetente og innflytelsesrike Trenerkoordinatorer for de ulike aldersgruppene, samt betalte hovetrenere også på U14 og U15 nivå. Hvem disse blir håper vi kommer på plass raskt, men vi trenger naturligvis noe tid på denne prosessen. Vi håper å ha en full presentasjon av det sportslige programmet og bemanningen på Allmøte og et ekstraordinært årsmøte som er planlagt mandag 26. mai. Egen inkalling og informasjon vil bli sendt ut i god tid.

Bilde: Arkivbilde NIHF.