Reiser & overnatting

Bruk Thon Hotels når dere er på reise!

Klubben har tegnet en ny, og veldig gunstig, avtale med Thon Hotels. Denne avtalen vil spare lagene for mange kostnader samt innebære betydelig mindre administrasjon i forhold til booking etc. 

Bruk følgende hyperlink for overnatting utenfor Stavanger

For hjelp har Thon følgende kontaktperson:

    • Christopher Juvkam
    • Christopher.Juvkam@olavthon.no
  • Tlf: 906 04 140

Foreldrehotell Thon Hotel Stavanger:

Thon Hotel Stavanger er et helt nytt hotell midt i Stavanger sentrum – kun et steinkast fra byens uteliv, kultur- og underholdningstilbud. Hotellet åpnet dørene for første gang høsten 2016 og ble allerede i januar påfølgende år kåret til det beste hotellet i Stavanger hvor de siden har beholdt tronen. Verdt å vite er også at hotellets smakfulle kveldsmat er inkludert i prisen samt at hotellet passer ypperlig som foreldrehotell til de mange idrettsarrangementene i byen.

Hotellet kan gjerne anbefales til de tilreisende lagenes foreldre. Mange ganger er det å foretrekke at foreldrene ikke bor på samme hotell som spillene, og hotellet ligger veldig sentralt midt i Stavanger sentrum.  Det er gunstige priser og gode tilbud.

Thon Hotel Stavanger
Adresse: Klubbgata 6, 4013 Stavanger
Telefon 51599500 / Epost: stavanger.booking@olavthon.no
Ved reservasjon oppgi alltid kundeinformasjon:
Oilers Stavanger Hockey / THC1189Bussreiser:

Boreal er klubbens samarbeidspartner når det gjelder busstransport, og skal benyttes så lenge selskapet kan levere tjenesten man etterspør. Dette gjelder turer ut fra Stavanger. For lokale reiser andre steder i landet, er det mulig å benytte andre selskaper, men Boreal skal uansett kontaktes for tilbud. Reisestøtte fra klubben kan ikke utbetales hvis man ikke har forholdt seg til denne ordningen. For bestilling sender man eget skjema til tur@boreal.no. Denne adressen skal kun benyttes til bestilling av turer, og det er viktig at man bruker skjemaet. Alle felter må fylles ut før innsendelse. Det skal også oppgis en kontaktperson (med mobilnummer) som skal være med på turen.

Forslag til eventuelle forbedringer av skjema eller annet samarbeid med Boreal sendes til post@stavangerhockey.no. Ønsker man direktekontakt med Boreal utover det som går på selve reisebestillingen, kan man henvende seg til Birger Eddy Larsson-Fedde – birger.fedde@boreal.no


rgb-norwegian-logo

Norwegian

Stavanger Hockey og Norwegian har blitt enige om en meget god ordning for klubbens medlemmer ved flyreiser til seriespill/turneringer.

For betingelser og instruksjon benytter dere denne denne linken. Mer info finner dere her: Sport Norwegian – booking/info.

Når dere kommer til bestillingsfeltet skriver dere SVGHOC i feltet for avtalekode. I Spesielle behov/kommentarer skriver dere hvilket lag det gjelder. Da er det mulig å spore opp rett lag når fakturaen kommer.

Avtalekoden sikrer svært gode priser ihht avtale. Bestill så tidlig som mulig for å være sikret plass. Norwegian ønsker bestilling senest 10 dager før avreise, men der dette ikke er mulig (f.eks. sluttspill) er dette ikke et absolutt krav.

Stavanger Hockey ligger inne med fakturaordning, men man kan også betale med kort.

Man er ikke forpliktet til å benytte ovennevnte ordning hvis man finner rimeligere reise på annen måte, enten hos Norwegian, eller med annet selskap.


SAS

Ved bruk av SAS kan man benytte bedriftkode: ISHSTNO, når reisen bestilles på www.sas.no. Mer info får du på www.sas.no/credits eller ved å sende e-post til credits@sas.no eller ringe 64817600 hverdager mellom 08.30 – 16.00.

For gruppereiser brukes kundenummer: Nc1037634 /ISHOCKEYKLUBBEN STAVANGER for å få faktura. Faktura må betales før avreise, og kundenummeret kan kun benyttes når det er mer enn 21 dager igjen til avreise. Etter dette må det benyttes kredittkort.


Clarion/Choice

For hjelp til overnatting utenfor Stavanger, har Clarion følgende kontaktperson:

    • Tony Daniel Machin
  • Tlf: 984 07 766