Skøyteopplæring for voksne

Påmelding for sesongen 2020/21

Innhold:

Disse treningenen inneholder kun skøytetrening. Her vil man lære ulike teknikker både forlengs og baklengs, men man blander ikke inn puck og spill. Dette er derfor perfekt for de som ønsker å lære seg å gå på skøyter, eller de som spiller hockey på hobby-nivå, men som ønsker seg bedre skøyteferdigheter.

Treningstider: 

  • Pr i dag kan vi dessverre ikke tilby en fast treningstid, men det vil bli tilbud om ambulerende istid i helger i Stavanger Ishall. Følg med på hjemmesiden og våre treningstider. Det vil også bli sendt ut informasjon til gruppens deltakere fra gruppens «lageledelse»
  • Det kan bli tilbud om flere treningstimer hvis det dukker opp ledig is underveis i sesongen. Dette vil man få informasjon om underveis.

Priser:

  • Treningsavgift: 1700,- (obligatorisk).
  • Medlemsavgift 400,- (obligatorisk, men en del har funksjoner i klubben som allerede gir gratis medlemskap).
  • Slipekort: 200,- (valgfritt, men anbefalt – gir muligheten for «fri» slip for hele sesongen).

All fakturering vil skje via klubbens medlemsystem. Faktura vil bli sendt ut fortløpende etter påmelding. Påmeldingen er ikke gyldig før faktura er betalt. Hvis faktura ikke er betalt innen forfall går plassen videre til nestemann på ventelisten.

Alle deltakere på Skøyteopplæring for voksne får 500,- i rabatt ved påmelding til Hockeyskolen for voksne.

Nødvendig utstyr:

  • Hjelm i alle varianter (med navnelapp i fronten) og skøyter.
  • Annet utstyr kan man heller investere i etter hvert.
  • Har man allerede hockeyhjelm med gitter, albuebeskyttere og leggskinn, er dette alltid anbefalt.

Trener: 

Lagleder:

Forsikring: Det har i flere år vært en dialog mot NIHF og forsikringsselskap med en egen lisens for denne gruppen. Gjennom lisens vil det da også ligge en forsikringsordning. Foreløpig ligger dette ansvaret på deltakeren. Man kan velge om man vil betale samme lisens som for mer aktive spillere, eller ordne med privat forsikring. Avklaringen rundt dette skulle vært på plass for flere sesongen siden, men man har aldri landet en løsning. Mer info vil bli lagt ut når NIHF finner en endelig løsning.