Sommercamp uke 33 – Stavanger Kommune spanderer! Campen er fulltegnet

scamp

Det var beklageligvis kun 75 disponible plasser til denne campen, og allerede etter 4 timer hadde over 100 personer meldt seg på. Påmelding til campen er dermed avsluttet. Hvis man likevel skulle være interessert i å stå på venteliste, kan man sende en e-post til post@stavangerhockey.no. Dette gjelder kun for aldersgruppene 20012, 2011 og 2010.


Etter en spesiell periode for i forbindelse med koronapandemien, ønsker Stavanger Kommune å gi noe tilbake til barna i byen. I samarbeid med Stavanger Hockey arrangerer derfor Stavanger Kommune gratis feriecamp for barn født 2012 og eldre. Aldersgruppene 2012, 2011 og 2010 er prioritert.

Campen er åpen for alle, og man trenger ikke være medlem i IHK Stavanger. Man må imidlertid ha det man trenger av utstyr for å delta. Det vil bli lagt opp til en heldagscamp mandag til fredag med 3 grupper. Oppstart vil være ca 08:00-08:30 og dagen avsluttes ca 15:00-16:00. Pga smittevernsregler og andre begrensende faktorer er det kun plass til 25 barn i hver gruppe, og her vil det være førstemann til mølla som gjelder. Alle deltakere må ha med egen mat.

Program for alle dager (alle grupper)

Campen er gratis, og foregår i DNB-Arena. Alle deltakere vil bli tilskrevet med mer detaljert informasjon. Det er spesielt viktig at alle setter seg inn i gjeldende smittevernsregler. Brudd på disse reglene vil føre til at klubben blir pålagt å stenge/avslutte campen.

Hovedtrenere:

  • David Laszlo
  • Daniel Vatne
  • Tomasz Rostkowski