André Lysenstøen ny målvaktstrener

Andre Lysenstoen goaliecoach2

Andre Lysenstoen goaliecoach2

Vår nye målvaktsjef!

I tråd med vårt sportslige satsing, har Stavanger Hockey den glede å offentliggjøre avtale med André Lysenstøen som vår nye hovedtrener for målvaktene og målvaktskoordinator for klubben.

André har vært målvaktstrener ved Norges Ishockeyforbund på yngre landslag og kjelkehockeylandslag, og vært målvaktstrener for NTG/Bærum,  samt for flere klubber og kretser. Han driver eget målvaktstrenerfirma Goalie Factory (www.goaliefactory.com).

Han har spilt ett OL og tre VM for Norske A-landslaget, og representert alle juniorlandslag som målvakt. Spilt i klubber som HeKi (Finland), Stavanger Oilers, Lillehammer, Manglerud Star og Hasle/Løren. Han måtte avslutte karrieren pga skade i 2010, og jobbet som målvaktstrener siden det.

André sier  «Jeg gleder meg veldig og komme tilbake til Stavanger. Jeg har flere gode minner og venner i området, fra min egen tid i Stavanger Oilers 2007-2009. Ser frem i mot og jobbe med målvakten i Stavanger Hockey, utvikle dem til gode målvakter, seriøse idrettsutøvere og hyggelige mennesker å jobbe med. Stavanger Hockey i samarbeid med Stavanger Oilers, har vist at de ønsker å utvikle ungdomsavdelingen med ansettelser av meget gode trenere og ledere i klubben. Jeg ser frem i mot sesongen 14/15! «

Vår nye sportslige leder Laura Rollins sier hun er meget glad for å få Andé med på laget, og at han vil ta klubben et nytt kjempesteg i målvaktsutviklingen og være en stor berikelse og støtte for alle målvaktene og målvakttrenerne.

Bilde: Privat.