Voksenhockey

Goalie Trener Oilers Sponsor Thon SFF BATE Gameon Stavanger Hockey

Dette tilbudet er nå stengt for flere deltakere, og ved registrering i påmeldingsskjema, settes du nå på venteliste. Forhåpentlig vil vi snart ha mulighet for å åpne for flere deltakere.

GENERELT

Hockeyskolen for voksne er et opplegg til deg som har lyst til å lære å spille hockey selv om du av aldersmessige årsaker ikke passer inn i hockeyskolen. Tilbudet er primært for de mellom 16 og 100 år. Toget for elitesatsing har nok gått, men mulighetene for mye mestringsfølelse er nok absolutt tilstede. Dette er for dere som ønsker å lære dere skøyte-/kølleteknikk og andre spesifikke hockeyferdigheter. Hockeyskolen for voksne er ikke et tilbud til dere som ønsker å dele inn i to lag og spille hele treningen. Her finnes det muligheter på et av regionens hobbylag eller på varianter av «puck og kølle».

Sesongen 2021/22:

TRENINGSTIDER (istreningene i Sørmarka Arena åpner 01.10.2021)

Gruppe 1:

  • Tirsdag: 20:00 – 21:00 (Sørmarka Arena)
  • Torsdag: 21:00 – 22:00 (Sørmarka Arena)

Gruppe 2:

  • Tirsdag 21:00 – 22:00 (Sørmarka Arena)
  • Torsdag 20:00 – 21:00 (Sørmarka Arena)

Det er alltid en god huskeregel å holde seg oppdatert på stavangerhockey.no/treningstider for å få med seg eventuelle endringer.

PRIS

  • Treningsavgift: 2900,- (obligatorisk).
  • Medlemsavgift 400,- (obligatorisk, men en del har funksjoner i klubben som allerede gir gratis medlemskap).

I og med at sesongen 2020/21 ble amputert pga koronapandemien, vil deltakere som som deltok denne sesongen, og som ønsker å bli med videre, få 40% avslag i treningsavgiften for sesongen 2021/22. Deltakere fra forrige sesong har også førsterett på årets plasser så lenge de melder seg på innen 1. juli 2021.

All fakturering vil skje via klubbens medlemsystem. Faktura vil bli sendt ut fortløpende etter påmelding. Påmeldingen er ikke gyldig før faktura er betalt. Hvis faktura ikke er betalt innen forfall går plassen videre til nestemann på ventelisten.

Alle deltakere på Hockeyskolen for voksne får 500,- i rabatt ved påmelding til Voksenskøytingen.

UTSTYR

Nødvendig utstyr: Hjelm (med navnelapp i fronten), skøyter, albuebeskyttere, leggskinn, kølle og hansker.

Anbefalt utstyr: Kom gjerne i fullt utstyr!

Forsikring: Det har i flere år vært en dialog mot NIHF og forsikringsselskap med en egen lisens for denne gruppen. Gjennom lisens vil det da også ligge en forsikringsordning. Foreløpig ligger dette ansvaret på deltakeren. Man kan velge om man vil betale samme lisens som for mer aktive spillere, eller ordne med privat forsikring. Avklaringen rundt dette skulle vært på plass for flere sesongen siden, men man har aldri landet en løsning. Mer info vil bli lagt ut når NIHF finner en endelig løsning.

Foto: Simon Øverås