Bronsemedalje til U18 Elite i årets Final 4

IMG-20230326-WA0000

På hjemmebane ble det dessverre ikke seier mot VIF i årets semifinale. Kampen endte 2-1 i favør seriemesterne. VIF fikk best start på kampen, og dominerte første periode. De tok ledelsen 1-0 midtveis i 2.periode på en scoring av Naustvik.

Oilers utlignet tidlig i 3.periode på en god gjenvinning av Sondre Hammer. Iver Wick Karlsen spilte Amandus Klungtveit fri, og han satte pucken forbi VIFs målvakt som var uten spak. Etter dette vippet kampen frem og tilbake, men det var VIF som kunne sette 2-1 noen minutter senere i PP. Eriksen satte et godt håndleddsskudd forbi Oilers målvakt Marius Bjørnsgaard. Det ble dessverre ikke flere scoringer, og VIF tok første finaleplass. Oilers måtte ta til takke med å spille bronsefinale mot M/S, som tapte i OT mot Lillehammer.

Bronsefinalen startet noe nervøst for et Oilerslag som virket skuffet over gårsdagens tap. 1.periode endte 0-0. 2.periode startet bedre. Allerede etter 21:07 scorer Peder Skarpjordet sitt første for dagen, assistert av Snorre Wick Karlsen og Rasmus Olsen Brekke. Skarpjordets 2. mål kommer etter 38:36, også denne gang assistert av de to rekkekameratene. Helt mot slutten av perioden blir M/S tildelt straffeslag, men Marius Bjørnsgaard redder uten for store problemer. 3.perioden blir en slags parademarsj, med scoringer av Rasmus Olsen Brekke og Ulrik Våge (åpent mål), før M/S får en redusering 2 min før slutt. Det blir ikke flere mål, og Oilers blir dermed nr 3 i årets NM for U18.