Dag 1, Storhamar Dragons Big-Ice U11

Warriors-logo_ungdom

U11 stiller i helgen med to lag på Storhamar Big-Ice. Sesongpremieren bar preg av litt nerver for Stavanger Hvit som møtte Sparta Hvit i første kamp.

Arkivbilde fra forårets U10-turnering...

Arkivbilde fra fjorårets U10-turnering…

Spillet bølget frem og tilbake i starten, og Stavanger hadde flere anledninger til å ta ledelsen. I stedet er det Sparta som tar ledelsen 1-0 i powerplay. Like etter går de opp til 2-0, også det i powerplay. Stavanger har et par sjangser på slutten av perioden, men det ebber ut til 2-0 i favør Sparta.

2. periode starter med Stavanger-dominans. Vi etablerer et voldsomt press i slottet til Sparta, men avslutningene blir litt for forsiktige. Da skjer det typiske, at Sparta putter på to ganger til mot slutten mot spillets gang. Det ender 4-0 i favør Sparta. Et resultat som er noe flatterende sett hendelser i kampen. Men vi lærer av det og tar med oss det positive inn mot morgendagen.

Stavanger Svart skulle møte Sparta Blå i sin første kamp. Spenningen var stor om hvorvidt de skulle klare å reise kjerringa… Stavanger gikk ut i 100, og produserte kjapt mange sjangser, men en meget god Sparta-keeper holder dem inne i kampen. Sparta produserer lite, men perioden ebber ut til 0-0.

Så blir det fyr i teltet! Sparta går opp til 1-0, helt mot spillets gang. Det er faktisk deres andre skudd i kampen… Stavanger maler på og produserer sjangse etter sjangse. Etter hvert får vi uttelling. 1-1 blir til 2-1 og 3-1. Vi gir oss ikke før vi jobber inn 4-1, 4 sekunder før slutt. Stavanger Hockey vinner sin første kamp mot et lag utenfor egen hockeykrets! Det må kalles en milepæl.

Vi ser frem mot en spennende fortsettelse, der Hvit skal ut i 3 oppgjør og Svart to oppgjør i morgen.