Dommerutviklingen i Stavanger Hockey

Fra sluttspiller i SOC'17 mellom U13 gutter og U13 jenter. | Foto: Oilerscup.no

Fra sluttspiller i SOC’17 mellom U13 gutter og U13 jenter. | Foto: Oilerscup.no

Dommerutviklingen i Stavanger hockey går rette veien for tiden. I den første helgen i det nye året debuterte to av våre dommere, Einar Hoås og Simen Femsteinevik i U18 elite. Begge to gjorde en god innsats og fikk fornyet tillit denne helgen. Det er gøy å se gamle spillere, som nå har lagt opp fra hockey, med så store fremskritt som disse guttene har hatt. Ellers skal Paal Farmen i februar på samlingen med utviklingsgruppen debutere på linja i 1.divisjon. Han skal da gå sammen med undertegnede som også er med i utviklingsgruppa i årets sesong.

Dommerkvartett med Anders Myhra Nordin, Matz Bordvik Øen, Arve Sparr Soltvedt og Paal Farmen. Testet ut 4-dommersystemet i 2.divisjonskampen mellom Haugesund og Hafrsfjord i desember | Foto: Privat/Facebook

Vi har også denne helgen gjennomført Stavanger Oilers Cup med strålende tilbakemeldinger på dommersiden. 13 dommere har vært i aksjon gjennom helgen og fått veiledning fra blant annet GET-ligadommer Per Gustav Solem. Med 42 kamper er det litt logistikk som skal til for å få alt til å klaffe og det gikk stort sett bra hele helgen.

Anders Myhra Nordin
Dommeransvarlig