En helg for historiebøkene?

Bålpanne SH

17. – 18. mars ble en innholdsrik helg for Stavanger Hockey.

På hjemmebane ble det arrangert både Stavanger Oilers Cup U12 og ForbundsCup U16, med tilsammen 70 kamper. Det sportslige høydepunktet her var når U16-guttene snudde 1-3 til 5-3 mot VIF og avsluttet sesongen med en knallsterk bronsemedalje i det som er å regne som NM for denne aldersgruppen.

Det er bare å gratulere både spillere og arrangører med to fantastisk godt gjennomførte arrangement. Det kreves vannvittig med innsats for å ro i land en slik helg, og alle involverte burde fått sin egen medalje.

U16 nr 3 i ForbundsCup

 

På bortebane kom helgens virkelige sportslige høydepunktet i form av en ny kongepokal til Kvinner Elite. Den 3. i rekken! Dermed kommer det nytt banner i taket i Siddishallen og nytt skap med mer sølvtøy i glassgangen. Denne gang med både seriemesterskap og kongepokal i samme sesong! Når Kvinner 1. div følger opp seriemesterskapet sitt med 2. plass i pokalturneringen, blir sesongen mer eller mindre komplett.

Mer fra Aftenbladet

Nybakte norgesmestere. I år ble det “the double”!

 

Når U13 vinner en større turnering i Sverige, viser man at det kan komme mer sølv i skapet også på guttesiden i årene som kommer.

 

Snipp, snapp snutt, da var denne helgen ute (men den kommer til å¨bli husket en stund)