Første trening for Superteamet

skoyter

Lørdag 1.desember 2012 var det første trening for Superlaget. Mange hatt tatt turen til DnB arena. Noen hadde aldri gått på skøyter før, mens andre var erfarne skøyteløpere.  

Før vi gikk på isen var det hektisk aktivtet i garderobene med prøving av låneskøyter, finne riktig størrelse på albuebeskytteren, finne riktig størrelse på hjelmen. Men etter ca 30 min i garderoben var alle klar. Mange var veldig spente før de kom på isen, men det gikk utrolig bra på isen. Først var det litt kryping frem og tilbake før man forsøkte å reise seg. Deretter ble gruppen delt i to. De som hadde stått på skøyter tidligere og de som var der for første gang. 

Ernst hadde kommandoen over de som var nybegynnere, og sammen med mange assistenter laget de en liten hinderløype som utøverne skøytet rundt. Det var mange smil å se blant utøverne.

De som hadde litt erfaring med skøyter fikk prøve å sparke og skyve noen ringer før de fikk låne noen køller og pucker. De skjøt litt på mål, sentret litt til hverandre og til hjelperne på isen. Og hadde det veldig moro.

Vi hadde 17 utøvere som deltok på isen. I tillegg var det mange trenere/assistenter på isen. De mest populære trenerne for mange var nok de Oilers spillerne som var på isen i full kampdrakt.

TV2 var også tilstede og laget en reportasje om hockey for barn og voksne med spesielle behov. Link til reportasjen kommer senere.

Bilder fra første trening