Gratulerer te U16 gottane

u16-fc-bronse-laget

Me gratulerer Stavanger Hockey U16 gutter med ein flott bronsemedalje i helgens forbundscup i Trondheim. Som moralsk seriemester og med bronse i forbundscup, så har gottane lagt bak seg ein fantastisk sesong.

Laget som har tapt og tapt gjennom tidligere år, har gjennom tro på lagspill som gameplan blitt å regne med i toppen. Det løsnet med sølvmedalje i U15 forbundscup i fjor og trener Jørgen Forgaard har fortsatt utviklingen av laget.

Helgens forbundscup ble ein turnering med opp- og nedturer. Det startet på fredagen med ein skikkelig smell mot NM-vinner Vålerenga. Me fekk samlet oss og fant sakte men sikkert tebage te gameplan og leverte to flotte matcher på lørdagen kor både Stjernen og MS fekk kjørt seg. Det var med godt mot me stilte opp mot hjemmefavoritt Nidaros i semifinalen. Det ble ein jevnspill første periode kor gottane våre var på fra start. I andre periode var det et par enkeltspillere hos Nidaros som punkterte kampen og me ramlet skikkelig i sammen. Tredje periode jevnet seg ut men det ble et klart tap for oss her. Det var ein slukøret gjeng som deppet ein stund men heldigvis ikkje for lenge. I bronsefinalen var me på fra start og trykket Frisk Asker voldsomt, noe 16-3 i skudd etter første periode viste prov på. Me gjekk fra ein “trygg” 3-0 ledelse, te å sleppe Frisk Asker inn i kampen gjennom to PowerPlay mål. Det ble uhorvelig spennende, men gottane viste vilje og innsats og jobbet inn ein velfortjent 3-2 seier og dermed utdeling av bronsemedalje under finale-seremonien.

Stor takk te ein stor supportergjeng som hadde tatt turen til Trondheim. De var lydhøre, utstyrt med Oilers klappere og støttet oss helgen gjennom 🙂 … imponerende!