Kamphelg mot Sparta

2012 11 18 Stavanger-Sparta-068

Eliteserien for kvinner er blitt litt redusert etter at Astor måtte trekke laget sitt i år. Dermed er sesongen allerede halvspilt for Stavanger Hockeys Kvinnelag. Etter å ha spilt jevnt med både Jordal og Vålerenge, uten å ha klart å få med oss  poeng var det endelig vår tur.

Denne helgen ble det spilt 3 kamper mot Sparta. På fredag ble det veldig jevnt, men hvor Sparta tok ledelsen etter 5.30 i første periode. Kun 56 sekunder ut i 2. periode ble det utligning til 1-1 ved Line Berntsen etter pasning fra Ane Gardner Øxnevad. Flere mål ble det ikke og dermed var årets første poeng på kontoen.

På lørdag fungerte det ikke like bra. Etter å kommet under 0-1 etter første periode, økte Sparta til 0-3 halvveis ut i 2 periode. Like etter utlignet vi til 1-3 ved Karoline Flaa igjen etter assist fra Ane Gardner Øxnevad. Fem minutter ut i tredje periode økte Sparta til 1-4 og dermed ble det nytt tap.

På søndag tok vi en tidlig ledelse etter kun 3 minutter ved Andrea Gether-Rønning. Spillerne sto på og jobbet og hadde flere muligheter til å øke ledelsen, men en god Sparta keeper tok det som kom. Mot slutten av 3. periode trykket Sparta på med det de hadde og tok til slutt også ut keeper for å prøve å utligne. En heroisk innsats av jentene kombinert med en meget opplagt Ingunn Mathilde Anseth i Stavanger målet reddet alt som kom. Dermed var sesongens første seier i boks.