Kioskrutiner i DNB-Arena

oilers-svg-logo-sort

Oppstart kiosk

  • Sett på pølser. Disse skal trekke i gryten, viktig at vannet ikke koker da dette fører til at de sprekker. Legg poser med pølsebrød i vannbadet (på den siden uten vann), viktig at disse ikke tas ut av posene. 
  • Kok opp kaffe. Én pose i filteret og deretter trykk en gang på den nederste knappen. 
  • Fyll opp popkorn av begge størrelser samt baconsnacks og sett disse i varmeskapet. 
  • Gjør klar ketchup og sennep stasjonene på utsiden av kioskene. Og sett opp kaffelokk, sukker, melk og sugerør. Alt ligger inne i de svarte stasjonen på hjul. 
  • Gjør klar ost og salsa til nachos. Finnes i kjøleskapene i kioskene eller inne på lager i kiosk 3. Disse legges oppi de svarte beholderne med tilhørende øse. 
  • Når pizza kommer legges disse på brett og settes inn i varmeskapene. Viktig at det står høyest mulig opp i varmeskapene da det er lite varme nederst i skapet. 

Under kamp

  • Vask ketchup og sennep stasjonen samt bordene som står utenfor kiosken. De kioskene som har brusdispenser på utsiden av kioskene må også vaske over her og fylle på sugerør og lokk. 
  • Vask over overflatene i kiosken, og se til at det ser ryddig og pent ut inne i kioskene. 
  • Sjekk at det er nok kaffe som er gjort klar, eventuelt sett på mer. 
  • Gjør klar pizza som kommer før 1. pause og sørg for å ha nok pølser klar til pause. Skulle det være tomt for pølser i kiosken, ta kontakt med ansvarlig da det finnes mye på frys. 
  • I pizzaskapene er det varmest øverst, derfor viktig å rullere på pizzaene underveis i kampen slik at alle pizzaene holder seg varme. Flytt alltid opp de pizzaene som kom først slik at vi selger disse først. 
  • Se over om det må fylles på med noe snacks i kiosken. Viktig at det alltid finnes popkorn og baconsnacks i varmeskapet. 

Etter kamp

  • All mat som er til overs skal leveres til kiosk 1. 
  • Utstyr som har vært i kontakt med mat skal tømmes og settes klar, så kommer kioskansvarlig rundt og henter og tar det opp til kjøkkenet til oppvask. 
  • Tøm ut kaffe og skyll kannen godt med varmt vann. 
  • Popkorn og baconsnacks som er til overs legges i tilbake i gjennomsiktige poser. 
  • Vannbadet må skrus av og tømmes for vann.  
  • Pizzaskap, varmeskap, nachos, kaffetrakter og gass til brusmaskin må skrus av. 
  • Brusmaskinen må vaskes over og skrus av ved å vri nøkkelen på siden. Plastikknottene tas av og skylles i varmt vann.  
  • Alle overflater må vaskes og tørkes over.  
  • Tøm alle søppeldunkene inne i kiosken og kast papp i dunkene som står ved kortsiden mot Clarion Energy. Legg i nye poser. 
  • Utstyr til rydding av tribunen finnes i kiosk 4. Viktig at ingen går hjem før alle er ferdig med å rydde tribunene. Dersom du er ferdig på ditt felt før de andre, tilby hjelp på deres område. 

Bruksanvisninger

Kaffe

  • Skru på den lille bryteren på kaffetrakteren slik at den lyser.  
  • Legg klart filteret og legg oppi én pose med kaffepulver. 
  • Fest kaffen i toppen av kaffetrakteren og sett kaffekannen under. 
  • Sjekk at kaffekannen ikke har på lokk og at kranen ikke står åpen. 
  • Start ved å trykke én gang på den nederste knappen på høyre side. 
  • Et 17-tall vil blinke på displayet når den er startet. 

Vannbad

  • Sjekk først at den røde kranen på undersiden av vannbadet er igjen, skal ligge vannrett og ikke peke nedover. 
  • Fyll så vannbadet med vann ved å kjøre vannnbadet nær vasken og bruk dusjhodet som henger ved siden av vasken for å fylle det opp. Det bør fylles opp til der en ser kanten fra hvor det pleier å være. 
  • Skru på vannbadet ved å rotere det hjulet til ønsket grader. Kan skrus opp max til å begynne med og deretter ned til 80 grader når vannet begynner å bli varmt. 
  • Når en er ferdig, skrus det av. Hjulet må vris om slik at den lille hvite linjen er på linje med den lille prikken. 
  • Deretter må en sette en bøtte under den grønne slangen og vri om den røde kranen. Bøtten tømmes i vasken til vannbadet er tomt. 
  • Når vannbadet er tomt må en vaske over slik at det er rent til neste gang.  

Brusmaskin

  • Fest på plastikknottene dersom disse ikke er festet. Den innerste biten festes først ved å presse den delen med svart ring opp og inn der hvor brusen kommer ut. Deretter festes den andre biten ved å sette taggene opp først og deretter vri dem slik at de kommer i lås. 
  • Vri nøkkelen på siden av skapet slik at den ligger vannrett (på de gamle maskinene). På de nye maskinene skrus de tre bryterne på ved å presse inn på 1-tallet. 
  • Skru på gassen ved å vri i retning som står på toppen av gasskolben. 
  • Sjekk at den fungerer slik den skal og at brusen som kommer er kald og smaker greit. 
  • Når en stenger kobles plastikknottene av igjen, gassen skrus av og nøkkelen må vris tilbake til loddrett stilling.  
  • Viktig å huske på å tømme oppsamlingsbegeret og vaske dette godt med varmt vann samt vaske over fremsiden til brusmaskinen. 
  • Dersom det bare kommer vann ut og maskinen bråker betyr det at sirupen under er tom. Finn ut hvilken det er og bytt med ny (finnes i kiosk 3). En setter på ny sirup ved å åpne esken som illustrert på esken, ta deretter av liten plastikk beskytter og skru den svarte slangen som henger på den tomme sirupen og skru den på igjen på den nye sirupen. Brusen er god igjen til å selge når du ser sirupen kommer tilbake.