Klubbdrakter/klubbekledning/profilering

Stavanger Hockey

Klubbens hjemmedrakter er hvite med gule og sorte detaljer for alle lag (både jente og guttelag). Sort bukse, hvite strømper og sort hjelm. Reservedrakter er sorte med hvite og gule detaljer, sort bukse, sorte strømper og sort hjelm. 

Klubbekledning er definert som bekledning til kamp og treningsaktivitet (istrening og barmarkstrening). Det blir tilrettelagt for kjøp av klubbekledning hver vår. Her vil man kunne få bekeldningen til rabaterte priser. Ellers vil det alltid være mulig å kjøpe gjeldende klubbekledning på Intersport Madla. PR i dag er følgende mulig å kjøpe som klubbekledning:

  • Ytterjakke
  • Treningsdress, bukse og jakke
  • Shorts
  • T-skjorte
  • Piquet (ta kontakt med adm leder)
  • Genser (ta kontakt med adm leder)

Klubben eier all tilgjengelig sponsorplass på klubbekledning. Lagene står fritt til å skaffe lagsponsorer for inntil 10.000,- pr sponsor, der sponsor ikke krever profilering. Mer utfyllende informasjon om sponsing av lag og grupper finner man under administrative ordninger i laglederhåndboken. 

Klubben eier rettighetene til bruken av klubbekledning og klubbens logo. Hvis enkelte lag ønsker annen bekledning eller ønsker å bruke logoen i en eller annen sammenheng, må man søke styret om godkjennelse.

Trenere som deltar jevnlig på trening, har betalt medlemskontingenten, og utført minimum instruktørkurs (eller er påmeldt til kurset), får trenerbekledning (skate suit) av klubben. For lag som spiller i nasjonale serier vil trener også få reisebekeldning (jakke, piquet og genser). Hovedlagleder vil få dekket ytterjakke av klubben. Henvendelser om bekledning til trenere og lagledere sendes til adm leder.