Turneringer for U9

skoyter

Dragons Cup

Vi er påmeldte til turnering på Hamar 7. og 8. mars 2015.

Vi kommer til å reise fra DNB arena tidlig på fredag den 6., noe som innebærer at guttene må søkes fri fra skolen denne dagen og at den voksne som reiser med må ta seg fri fra jobb. Alle som skal være med må ha med en foresatt.

Vi håper og tror at dette blir en fantastisk opplevelse for guttene!

 

 

Generell turneringsinfo:

  • Sjekk hvilke turneringer deres barn kommer til å delta på. PS! Vær oppmerksom på at det er noe reising innvolvert. Det krever at dere også stiller, eller allierer dere med andre foreldre som tar ansvar.
  • Send mail til den som har ansvaret for turneringen hvor dere spesifiserer TYDELIG (Dato og sted + navn på spiller og navn på foresatte som bli med) hvilke turneringer dere melder dere på. Når vi melder antall spillere på til de forskjellige turneringene må vi ha navnene og antallet klare.
  • Forstår at det kan være vanskelig å planlegge dette for dere, men vær så raske som mulig med tilbakemelding. Det haster litt med å melde fra til klubbene som organiserer de forskjellige turneringene.

Hvis noen har kjekke bilder fra treningene eller turneringene, send dem til elg@rogalandsavis.no så blir de lagt  ut her etterhvert.