Kurstilbud fra Rogalend Idrettskrets

Studie

Studie

Aktivitetsleder Barneidrett 26-27. September kurset arrangere vi i samarbeid med Stegaberg IL. Dette kurset er for alle som trener barn både i idrettskoler og i særidrettsklubber. Kurset er på 16 timer der 2 av de er e-læring. Prisen er kr 750 inkludert kursmateriell. Les mer i vedlegg.

 

Idekurs i inne og uteaktiviteter 26. september dette kurset arrangerer vi i samarbeid med Varhaug IL. Kurset går gjennom aktiviteter i sal, ute i terreng. Kurset passer for alle som trener barn. Barnehage og SFO ansatte og lærere i skolen. Pris kr. 200,-. Les mer i vedlegg.

 

Lederkurs for ungdom 15-19 år 23-25. Oktober Dette populære kurset skal vi arrangere for andre gang i 2015. Kurset passer for ungdom som ønsker å ha tillitsverv i klubb, trener eller andre oppgaver. De har også utbytte av det de lærer både på skole og jobbsammenheng.

Kommentarer fra tidligere deltakere: « Jeg føler jeg har blitt mer trygg på meg selv og som leder» «Kjekt sosialt og lærerikt» «Hwelt genialt, veldig kjekt og lærerikt» « Dette kurset ga meg mer selvtillit» Pris på kurset er kr. 1000,- inkludert hotell og mat. Les mer i vedlegg.