Kvinner Elite søker målvakt

goalie

goalie

Regjerende serie- og norgesmester, Stavanger Hockey søker målvakt til sitt Kvinner Elite lag.

Stavanger er Norges største klubb innen kvinne- og jentehockey og har de seneste årene etablert seg som den ledende klubben i landet, med to seriegull og et norgesmesterskap de siste to sesongene. Stavanger var sist sesong den størst representerte klubben i ungdoms-OL, JU18-landslaget og A-landslaget.

Vi kan tilby en solid treningshverdag i et fantastisk miljø, med trening både på og av is 4-6 dager i uken, og oppfølging av både hovedtrener og målvaktstrener som er heltidsansatte i klubben. Dersom du har fri på morgenen kan du også trene på is 3 dager i uken med Wang Toppidrett, som har egen jentehockeyavdeling.

Dersom du har ambisjoner om å utvikle deg videre som målvakt og ta del i et fantastisk miljø med motiverte og seriøse utøvere og trenere, og du har mulighet til å flytte på deg, er vi sikre på at Stavanger er stedet med de beste forutsetningene for å kunne hjelpe deg videre på veien mot dine mål!

Vi vil være behjelpelige med å finne bosted og selve flytteprosessen.

Dersom du er interessert, kontakt hovedtrener og jentehockeyansvarlig Ermin Hasovic på tlf. 406 09 682 eller e-post ermin@stavangerhockey.no.