Millennium Cup U13 suksess!

skoyter
Hei alle sammen og tusen takk for en imponerende innsats og vel gjennomført turnering! 
 
Vi er en stor dugnadsgjeng (100+) som har vært i sving. Mange har lagt ned masse tid og innsats, noen har lagt ned flere hundre timer, noen har lagt ned mindre, men det viktige her er at vi sammen har vært veldig sterke. Takk alle sammen. 
 
Det er naturligvis mange meninger og opplevelser av turneringen, noe har gått veldig bra, noe mindre bra, men som en samlet gjeng har vi levert en fantastisk turnering som vi skal være veldig stolte av. Dette er vår første turnering av en slik størrelse, og jeg vil påstå at vi selv aldri har vært på en like flott turnering 🙂
 
Når vi snakket med deltakerne under turneringen, så var det veldig positive tilbakemelding. Vi har også fått mange positive skriftlige tilbakemeldinger:
 
Takker på vegne av Storhamar for en fantastisk helg på Millennium cup 2014. Alt gikk etter planen for vår del og opplegget var bra. Takk igjen og vi kommer tilbake neste år…
 
Først vil jeg takke for en fin cup og god gjennomføring. Det har vært veldig morsomt å hvor fint anlegg dere har fått til her i Stavanger!
 
Oilers: Takk for et vel gjennomført arrangement i helgen. Vi i Oilers er glade og stolte for at vi kan får være med på et slikt event som gleder så mange unge fremadstormende hockeyspillere…
 
Kretsen: Gratulerer med en veldig bra gjennomført Millennium cup. Flott opplevelse til deltagerne og bra markedsføring for kommende års arrangement. Jeg hørte bare positive kommentarer når jeg var innom og i etterkant.
 
Styret: Hadde en særdeles positive helg med masse bra hockey og et vel gjennomført arrangement, må si meg imponert over denne gjengen da det ikke fantes snev av indikatorer at dette var deres første Hockey turnering i denne målestokk. Tilbakemeldingene fra deltagere trenere lagledere foreldre hr vert en sann fornøyelse og det har bare vert lovord å høre fra alle parter vedrørende alle turneringens elementer både sportslig og sosialt. Man blir stolt av å være del av en klubb med denne typen team work her har alle spilt hverandre gode, ingen er bedre enn resten osv….. terning kast 5,8 ( er tilhenger av kontinuerlig forbedring J )
 
Vi har presse-dekning gjennom hockeynytt.no og hockeynorge.no. Ellers så har vi jo også lagt ut informasjon på våre egne kanaler.
 

Facebook side – www.facebook.com/millenniumcup
CupOnline
 – all statistikk og detaljer fra turneringen
HockeyNytt.no – her finner dere masse reportasjer fra turneringen
 – Hockeydisco var best
 – Kaja digger hockey
 – Thomas i buret lar seg ikke lure!
 – Jysla kjekt å spille hockey
 – Inn med dommeren
 – Gøy å vinne

HockeyNorge.no – reportasje om Millennium Cup 
 
HockeyNytt.no har også lagt ut bilder fra turneringen
 
 
SÅ VÆR STOLTE, DERE HAR ALL GRUNN TIL DET !!!
 
Nå er vi inne i en fase hvor vi må “telle opp” og gjøre opp status.  
 
Når det gjelder evaluering av arrangementet, så oppfordrer vi herved til å gi tilbakemelding på deres tanker rundt arrangementet ved å sende mail til evaluering@millennium-cup.com. Det er helt sikkert masse meninger og det er viktig at konstruktive tilbakemeldinger spilles inn. Det er viktig å få beskjed om hva som fungerte bra og hva som fungerte mindre bra. Dette er et veldig viktig bidrag til klubben og utviklingen av Millennium Cup. Så blir det en oppgave for oss i arrangements-komiteen sannsynligvis sammen med klubben/2002 gjengen går gjennom og sortere ut innspillene. Satser også på å få til et evalueringsmøte hvor vi kan lufte tanker og innspill. 
 
I tradisjon av tidligere turneringer, så ser vi for oss en dugnads-fest for alle som har vært med å bidratt. Detaljene rundt dette må vi få jobbe litt med når vi er ferdig med sluttføringen av cup’en. 
 
Som Oilers sier, 
 
ME E HELDIGE !!!
 
det e viktig å huske 🙂