MKS Sokoly Torun vinner SOC’17

MKS Sokoly Torun, Polen, ble vinner av årets Stavanger Oilers Cup. | Foto: Oilerscup.no

MKS Sokoly Torun, Polen, ble vinner av årets Stavanger Oilers Cup. | Foto: Oilerscup.no

Årets Stavanger Oilers Cup gikk av stabelen forrige helg. 12 lag spredt fra øst-, vest- og midt-Norge møtte til dyst. Turneringen var for U12, altså spillere født i 2004. Noen lag hadde fått dispensasjon til å medbringe enkelte 2003-modeller, samt fylt på med noen 2005-modeller og til og med 2006-modeller. Det ble kjempet mange tette og jevne kamper i løpet av helgen.

Det var til slutt Sokoly Torun og Lillehammer som ble puljevinnere, og disse møtte hhv Holmen og Bergen i semifinale søndag morgen. Sokoly gikk videre etter en 7-4 seier mot Holmen. Sokoly vinner førsteperioden 7-0, men Holmen vinner 4-0 i siste. Denne perioden var kanskje Holmens beste i hele turneringen. I den andre semifinalen går BIK videre på bekostning av Lillehammer. Det ble en 4-2 seier i en jevn og tett kamp der det meste skjer i 1. periode.

Finalen blir aldri spennende, da Sokoly raskt går opp i en klar ledelse. BIK får pynte litt på resultatet i 2.periode, slik at det til slutt blir 7-2 i favør av det Polske mannskapet. Stavangerhockey.no gratulerer med seieren!

BIKs jenter Lea og Ragnhild poserer med fair-play pokalen. Oliver i forgrunnen | Foto: Oilerscup.no

Årets fair-play pris for færrest utvisningsminutter gikk til finalemotstander BIK. Vi gratulerer Bergen med 2.plassen, og denne gjeve pokalen for fair spill. 3. plassen gikk til Lillehammer, som slo Holmen etter avgjørelse om siste scorede mål i ordinær tid etter att overtallet endte målløst. Stillingen ble 2-2 etter full tid.

Vi takker alle tilreisende og lokale lag for deltakelsen, og ønsker dere velkommen til bake ved senere anledninger.

Du kan lese mer om cupen http://på www.oilerscup.no

Statistikk og resultater på http://www.cuponline.se/start.aspx?cupid=21546

TV-Vests innslag om SOC 2017.