Norges beste damelag!

rosa sløyfe_damer elite_2017

 

Under kampene mot Vålerenga (20.-22. oktober) organiserte Damer Elite, Stavanger Hockey, innsamling og kakesalg til inntekt for Rosa sløyfe-aksjonen. Damene hadde for anledning byttet ut de hvite kampstrømpene, og spilte også med rosa kølletape og rosa sløyfe på brystet. Om det var det rosa tilsnittet som gjorde utslaget skal være usagt, men de vant ihvertfall alle tre kampene (3-0, 3-0, 2-1). Når så kvinnene på ny vant over Vålerenga 9. og 10. desember (0-2, 1-2), ligger de allerede an til å vinne hele serien. De har så langt tatt 29 av 30 mulige poeng. Viktigere enn den sportslig suksessen er imidlertid at innsamlingen i oktober genererte rundt 3000,- til støtte for Rosa sløyfe-aksjonen, og hjalp i tillegg til å sette fokus på kvinnehelse.

Forrige uke var flere av disse damene (og jentene) i aksjon rundt på ulike landslag, og når man ser antallet Stavanger-jenter som er representert, er vel ikke påstanden om Norges beste damelag helt bak mål?

A-landslag kvinner: Ena Nystrøm, Karoline Pedersen, Marie Alfer og Une Bjelland (i tillegg er Stavanger-jentene Lene Tendenes og Emma Bergesen med på laget)

U18-landslag kvinner: Karen Lønø Forgaard, Maren Pommeresche Knudsen, Emilie Olsen, Eirin Stendahl, Susanne Andersen, Hedda Håvarstein, Stine Myreng Kjellesvik, Kaja Egeli Kristensen, Malin Kristensen og Lotte Pedersen (i tillegg er Stavanger-jenta Ingrid Holstad Berge med på laget)