Nytt og (u)nyttig fra administrasjonen

oilers-svg-logo-sort

Tusen takk for frivilligheten

Vi nærmer oss 2020-delen av sesongen 2019/20 med stormskritt, og selv om vi da bare er halvveis er det allerede lagt ned 1000-vis av dugnadstimer av lagledere, trenere, skøyteslipere, kasserere, garderobevakter osv. Listen er mye lengre og viser hva som egentlig er hjertet i klubben. Uten denne innsatsen hadde alt stoppet helt opp, og klubben hadde rast sammen. Derfor er det på høyt tid å takke alle som legger ned så stor del av fritiden sin på å gjøre Stavanger Hockey litt bedre. Norsk idrett er tuftet på frivillighet, og selv om kravene til profesjonalitet øker, og klubbene har enkelte ansatte, er det fortsatt frivilligheten som er bærebjelken. Det er også frivilligheten som gjør det økonomisk levelig for de fleste å delta i idretten. Skulle alle funksjoner vært dekket av lønnet personale, ville det kostet ekstremt mye mer enn det gjør i dag, og kun vært mulig for en liten økonomisk elite av befolkningen. Så igjen, tusen takk til dere som tilbringer time etter time for å gjøre klubben litt bedre. Husk at det ikke er oss og klubben. Det er dere som er klubben! Håper dere alle får en fantastisk julefeiring!

Betaling av treningsavgifter mm

Det er ikke meningen å kjede klubbens medlemmer med økonomiprat i disse juletider, men en siste opptelling viser at klubbens medlemmer skylder klubben drøye 600.000,-, og da er det kun snakk om det som er fakturert og gått ut på forfall. Som de fleste kan forstå er dette av enorm betydning for et idrettslag som hver dag jobber for å få hjulene til å gå rundt. Det vil ha et potensielt stort utslag på hvordan man havner i forhold til budsjett, noe som igjen vil ha betydning for hvordan budsjettet for neste år vil se ut. Det er derfor et stort ønske om at man responderer på purringene som er sendt ut. Det er likevel noen ting det er viktig å tenke på:

  • Det er ikke flaut å ha dårlig økonomi. Ta kontakt med klubben, så finner vi en løsning på hvordan vi kan fikse dette.
  • Hvis man sliter med betaling gjennom Min Idrett må man ta kontakt. Her kan det også være en fordel å kontakte Idrettens support som kan hjelpe med det meste:
  • Kanskje har det også skjedd en feil, og dere har mottatt en faktura som dere ikke skal ha. Da er det bare å ta kontakt på post@stavangerhockey.no, så blir det fikset.

Loddbøker

Loddbøkene er nå klare til utlevering gjennom lagledere på hvert lag. Dette er bøker som allerede er fakturert og (forhåpentlig) betalt for alle medlemmer fra G/J 2012 til senior. Salgsperioden varer fram til 31.01.2020 med trekning i begynnelsen av februar. Det er utrolig mange bra premier dette året, så loddene bør være lettsolgte. Det vil bli lagt ut mer informasjon om selve lotteriet i egne sak på hjemmesiden. Det står også mye informasjon på selve loddboken.

Godt loddsalg!