Ruben Smith – ny daglig leder

Ruben-Smith

Det er en stor glede å kunne presentere Ruben Smith som ny daglig leder i Stavanger Hockey. Ruben er en kjent hockeyprofil for de fleste, og trenger kanskje ingen ytterligere presentasjon. Deltakelse i OL og diverse NM-titler er imidlertid ikke å kimse av. Ved siden av sin omfattende idrettskarriere har Ruben også en arbeidserfaring, og en utdannelse, som er som skapt for de oppgavene han nå skal ta fatt på som daglig leder i Norges største hockeyklubb. Kobler man dette sammen med struktur, et vinnende vesen og en solid dose pågangsmot, har Stavanger Hockey klokketro på at dette skal bli en meget bra mann for klubben i årene som kommer.

Ruben starter opp i sin nye stilling senest 1. september, og både han og klubben gleder seg enormt til å komme i gang med arbeidet.

Velkommen Ruben, og lykke til!

Nåværende daglig leder, Vidar Are-Ekstrøm, går inn i en nyopprettet stillingen som administrativ leder. Dermed styrker klubben den administrative siden, med en forventning om at denne satsningen skal komme alle klubbens medlemmer til gode.

RA skriver om saken