Samarbeidspartnere

Dyrego_vect (2)

 

 

sff dyrego 2020

Stavanger Hockey har gleden av å ønske nye og gamle samarbeidspartnere velkommen til en nye sesonger med hockeyeventyr i Stavanger. Som de fleste har fått med seg skal Stavanger Hockey ha nye kampdrakter og annen klubbekledning til neste sesong. Dette begynner nå å ta form, og det er gledelig å se at det er flere som ønsker å bidra. Følgende firmaer er med oss videre de neste 3 årene som draktsponsor: Dyrego, 2020 Park, SFF, Solland, Sverdrup Steel, Game-On, Intersport, Madla Amfi, Clarion, GuruMedia, Proserv, TSByggtjenester, Stab og Oilers.

 

For de neste tre årene skal også logoen fra «BRY DEG» pryde våre drakter. Det er en organisasjon med verdier som går hånd i hånd med klubbens egne verdier, og et samarbeide er vel egentlig en selvfølge. Bry%20Deg%20sort%20under

For neste sesong har vi også med oss Havnebase, Destino, Origo Exploration og Reflsand Transport, i tillegg til samarbeidsavtaler med Ingvars Reiser og Salming.

Forhåpentlig blir denne listen lenger etter hvert, men foreløpig vil Stavanger Hockey bare få si tusen hjertelig takk til dere alle. Dere er med å gjøre det mulig å drive med verdens beste idrett i Stavanger. Ha en strålende sommer!

 

oilers origo steb proserv sverdrup clarion amfisollandts-byggtjenester salming intersportgame-on gurumedia havnebaserefsland-transport