Sommerhilsen til alle frivillige og medlemmer i Stavanger Hockey

God Sommer

God Sommer

Stavanger Hockey håper alle nyter sommeren og at batteriene lades kraftig opp til en ny sesong. Her følger en liten hilsen til dere som gjør det mulig for denne klubben å eksistere.

Stavanger Hockey hadde ved årsskiftet 1303 aktive medlemmer. Dette gjør Stavanger Hockey til et stort idrettslag og en meget stor hockeyklubb. For å illustrere litt om hvor omfattende dette faktisk er, følger noen få punkter for sesongen 2015/16

Det ble i regi av Stavanger Hockey, sesongen 2015/16 gjennomført:

  • ca 2500 treningsøkter på is og et betydelig antall treningstimer off ice.
  • Flere hundre seriekamper i lokal kretsserie.
  • Nærmere 200 seriekamper i landsdekkende serie og dermed nærmere 100 bortekamper.
  • Nærmere 100 turneringsreiser.

I tillegg kommer alle andre aktiviteter som camper, hockeyskoler, HFO, sosiale arrangement i lagene osv. For ikke å snakke om de tusenvis av dugnadstimer i forbindelse med kiosksalg, loddsalg mm.

Vi er et lite knippe med mennesker som har vårt faste virke i denne klubben, men det er utopi å tro at vi hadde klart dette alene. Vi er ekstremt avhengig av alle dere som legger ned kostbar tid og dyrebar energi for klubben. Dere får dessverre altfor lite ros og for få klemmer i en travel hverdag, men uten dere kunne vi lagt ned denne klubben i morgen.

Kjære lagledere, trenere, materialforvaltere, skøyteslipere, kasserere, sosialansvarlige, foreldrekontakter, sekretariatsansvarlige, reiseansvarlige, turneringsansvarlige, dugnadsansvarlige, fruktkuttere, kakebakere, sjåfører, supportere, trøstere og alle dere andre som tar i et tak for at alle barn og unge skal få en så god hockeyhverdag som mulig. Vi trenger dere alle sammen, og vi føler oss privilegerte som har dere med på laget.

Stavanger Hockey vil med dette rette en enorm takk til hele gjengen. Som frivillig i Stavanger Hockey ønsker vi at du gir deg selv en stor klem, klapper deg på ryggen og sier høyt: “Stavanger Hockey klarer seg ikke uten meg”!

 

Tusen takk til dere alle, og ha en fantastisk god sommer!