Ny Daglig leder ansatt

vidar-are-ekstrom

Styret har ansatt Vidar Are-Ekstrøm, som Daglig leder. Vidar vil fram til han starter i rollen som daglig leder den 01.04, fortsette som nestleder i styret og vil være sentral i driften av klubben.

vidar-are-ekstromVidar har rundet 40 år, er utdannet fysioterapeut og kommer nå fra jobben som avdelingsleder i Etac AS avd Rogaland. Vidar er opprinnelig fra Oslo og spilte håndball i 20 år før en skade satte stopper for guttedrømmen om landslagsspill og proffkontrakt. Hockey ble han først introdusert for etter at han flyttet til Stavanger i 2005. Han satser nå på en lysende karriere i Stokka Flyers, med ekstremt bratt læringskurve.

Vidar er etter flere år i klubben, med ulike roller, godt kjent med Stavanger Hockey. Han har vært gjennom et år som styreleder/Daglig leder, og sitter nå som nestleder i Stavanger Hockey. Vidar har 4 barn som alle er aktive i klubben, han er keepertrener for 2002-guttene og har hovedtreneransvaret for de yngste jentelagene i klubben. I fjor var han også innom Hockeyskolen. Han har Trener 1-kurs og planlegger å ta Trener 2 til våren.