Stavanger hockey er etablert

skoyter

Vedlagt følger signert protokoll fra ekstraordinært årsmøte i Siddis Hockey 21. juni. Vi heter nå Ishockeyklubben Stavanger, og dette er også endelig godkjent av Idrettsrådet. 

Vi vil bruke navnet Stavanger hockey som profileringsnavn og det er det navnet som er brukt i organisasjonsplanen. Vi venter enda på avklaring om Viking går for den samme modellen, og får nok ikke svar på det før i slutten av august. Som det framgår av organisasjonsplanen vil profileringen endres. I praksis vil dette innebære at alle spillere skal ha nye drakter. Vi kommer tilbake til dette over sommeren. Det er imidlertid verdt å merke seg at hjelmene nå skal være sorte, og ikke hvite som tidligere. Vi vil ikke kreve at alle bytter ut hjelmene til sesongstart. Men for de som skal kjøpe nye kan det være greit å vite. De lagene som skal delta i landsdekkende serier må muligens ha like hjelmer, men det må jeg også evt få komme tilbake til. Buksene skal være sorte som tidligere, og strømpene hvite.

Ut over dette er det verdt å merke seg at det vil bli obligatoriske dugnader pr spiller. Det er usikkert hvor mange dette vil bli totalt sett, men organisasjonsplanen nevner inntil 4-5 dugnader årlig. Dugnadene vil i all hovedsak dreie seg om å betjene kioskene på DNB arena i Getligaen. Vi har ikke sluttført avtalen med Oilers på dette, og mer info vil følge over sommeren. Ellers får dere alle sammen ha en riktig god sommer, så håper vi også at alle de som skal delta på hockeyskoler i inn- eller utland vil få en fin oppkjøring mot sesongstart.

pdfLast ned protokoll