Stem på Klubben i DITT hjerte!

klubben-i-mitt-hjerte-1024x607

Klubben i mitt hjerte

Stem her, hver dag i perioden!
Hjelp Stavanger Hockey til støtte fra ordningen “Klubben i mitt hjerte”. Det foretas daglige avstemninger og utdelinger av pengestøtte til idrettsklubber i landet. Det er Norges idrettsforbund, Sparebank 1, Dagbladet og P4 som nå arrangerer Klubben i mitt hjerte for femtende gang.

Gå inn på klubbenimitthjerte.no og stem på din klubb!
Klubben i mitt hjerte er en årlig kampanje i regi av Norges idrettsforbund, Sparebank 1, Dagbladet og P4. Du kan stemme på ditt idrettslag og vinne premier hver dag. Årets kampanje, som er den femtende i rekken, starter lørdag 13. oktober kl. 00.01 og slutter fredag 26. oktober kl. 12.00.

Henrik Christiansen og Marit Bjørgen er ambassadører for Klubben i mitt hjerte i 2018.

Dagspremier og hovedpremie

Reglene er enkle. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10 000 kroner fra SpareBank 1. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10 000 kroner.

Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 14 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

På P4s formiddagssendinger vil gårsdagens vinnere offentliggjøres og vinnerne vil samtidig også bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no. Totalt deler SpareBank 1 ut 28 premier á 10 000 kroner og to hovedpremier på 50 000 kroner.

Stem her!