U15 kvalifisert til sluttspill i Forbundscup’en

team2001-lagbilde-01

U15 var i helgen (19-20. desember) på tur te Lørenskog og opplevde både motgang og medgang. Me hadde havnet i antatt tøffeste gruppe med Lørenskog og Frisk Asker. De 2 beste lagene ville gå videre te sluttspillet.

Første kamp var lørdag mot Lørenskog. Stemningen virket bra, men Lørenskog var ubarmhjertlige og satt inn 1-0 etter få sekund. Me var med på notene, men Lørenskog viste frem god uttelling og første periode endte 2-0 til hjemmelaget. 2 og 3. periode var vi ikke like mye med, og det endte med en klar 8-1 seier til Lørenskog med 29-17 i skudd. Litt nedrullet, regn i luften, dro me tebage te hotellet. Her ventet en god middagsbuffet og gottane fikk gradvis humøret tilbake.

IMG_20151219_191828

Søndag var det nye lodd, og Frisk Asker var motstander. Vinneren her hadde store sjanser til å komme seg videre. Også denne kampen startet litt forsiktig og det var Frisk Asker som gikk opp i 0-1. Me kom oss gradvis inn i kampen og utlignet til 1-1. Frisk puttet rett før pause og ledet 1-2. Så smalt det, 2. periode var kun 15 sekund gammel da me utlignet til 2-2. Deretter kjørte me på og gikk opp til 5-2 og 13-3 i skudd. En fantastisk periode av gottane. Siste periode ble cruiset inn til en trygg 7-3 seier, 28-19 i skudd.

Frisk tapte siste avgjørende kamp mot Lørenskog, og me var dermed videre te sluttspillet 19-20. mars 2016 i Trondheim. Me glede oss te fortsettelsen.