Vær med å fylle Siddishallen!

siddishallen_utvendig_inngang

Nei, vi skal ikke ha oppmøte i Siddishallen, men i vanskelige tider må vi felleskap gjøre en innsats.

Nå som issesongen fikk en brå slutt og all idrett ble stoppet på grunn av Coronaviruset i hele landet, har flere klubber og foreninger solgt «sofabilletter» for å støtte sitt idrettslag. Nå er det vår tur i Stavanger Hockey å gjennomføre en kampanje der vi håper å få din støtte.

Styret i Stavanger Hockey har sett på økonomien og hva den vil gjøre for klubben på både kort og lang sikt. Man ser at med inntektsforfall både gjennom HFO/akademi, kioskdugnader og loddsalg i sluttspillkampene som aldri ble spilt, sommerferiecampen som henger i en tynn tråd, stor usikkerhet rundt markedet i forhold til framtidige sponsormidler.

Hvorfor fylle Siddishallen en gang til?

Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter for minimum 50.- pr stk, slik at vi når vi er tilbake med fult aktivitetsnivå, fortsatt kan levere kvalitet på høyt nivå til klubbens medlemmer. Klarer vi å fylle Siddishallen, eller kanskje til og med sprenge kapasiteten? Tilskuerkapasiteten er på 2582 tilskuere, men på tross av de strenge restriksjonene som vi må forholde oss til om dagen, vil det likevel bli sett mellom fingrene på om det sniker seg inn noen ekstra.

Inntektene går i sin helhet til hele klubben!

Hvordan får jeg kjøpt billetter?

Man vippser bare ønsket billettpris (minimum 50,-) til 5050. Her er det lov å slenge på noen imaginære pølser også!

«Kampen» går av stabelen 30. april, så man må ha kjøpt sine billetter før den tid.

Takk for støttet – Sammen er vi sterke.

Publikumstall pr 22.04.2020: 718