Vänersborg Cup U11

Stavanger Hvit mot Hovås, som forøvrig ble vinner av turneringen. Bjørn Bjørnsen setter Stavangers eneste mål i kampen etter ett flott soloraid.

U11 reiste til Vänersborg for å delta på cupens 30-års jubileum! Veglagt et knippe bilder fra Cupen. Alle bilder er tatt av Jack Andre Djupvik.

U11 reiste med to lag til turneringen. Flere av våre spillere hadde ikke tidligere deltatt på kampspill utenfor kretsen. Spenningen var derfor stor mtp hvordan vi ville prestere. Svenske turneringer er kjent for å ha et relativt høyt spillnivå. Nivået på denne turneringen var satt til middels.

Reisen bort gikk smertefritt. Vi hadde imidlertid fått forfall på en spiller til hvert lag, samt noen ble forsinket med fly grunnet uvær. Det ble derfor litt utfordringer i de to første kampene, noe som ble løst med litt intern rullering. Svart var første lag ut mot Sparta. Dette ble en tett og spennende kamp som til slutt endte med uavgjort 1-1. Det var litt ta-og-føle-på-kamp. Noen mener likevel at det var en kamp vi kunne ha vunnet. Det som er gledelig å se er at innsatsen og ferdighetene på våre spillere ikke ligger tilbake. Vi mangler litt på lagspillet, da vi stadig rullerer lag og posisjoner.

Hvit skulle ut mot vertslaget Vänersbor i sin første kamp. Dette ble også en jevn affære. Vi ledet faktisk 2-1 til pause, og hadde store deler av spillet til tider. Uheldigvis ble det en liten kollaps i 2.periode som førte til tap. Vi ble heller ikke her skremt av nivået.

Videre gikk det slag i slag. Gode kamper, men resultatene uteble. Det som var kjekt å se var at humøret holdt seg gjennom turneringen, og kvaliteten på spillet steg underveis. Siste dag ble en positiv opplevelse til tross for en seier og ett tap. Sparta ble slått innbyrdes med 5-4 og alle var fornøyd. Vi kommer nok sterkere tilbake neste år!!!