Klubben trenger hjelp til målvaktsrekrutteringen

spleis

Ruben Smith gir seg, nå må vi stoppe puckene!

Hockeybølgen fortsetter i Stavanger, og det er stadig flere som ønsker å delta i verdens beste barneidrett. En av utfordringene med det økende antallet medlemmer, er å få rekruttert nok målvakter til alle lagene. Målvaktutstyr er kostbart, og er gjerne ikke det man vil kjøpe inn hvis man ikke er sikker på om ungen vil fortsette som målvakt eller ikke. IHK Stavanger ønsker nå å oppjustere denne utstyrsparken kraftig, slik at klubben kan låne ut bra nybegynnerutstyr til alle som ønsker å forsøke seg som målvakter. Hjelp oss i jakten på en kommende keeperkjempe!

Prisen for et nytt sett med vest, leggskinn og hansker ligger på ca 5000,- og klubben har som målsetning å ha 2 målvakter på hvert oppmeldt serielag på U11. I inneværende sesong var det 5 lag i denne årsklassen, og bare på dette alderstrinnet vil da klubben trenge 10 sett. I tillegg trengs det tilsvarende utstyr på U8, U9 og U10.

Utbrudd fra jente 8 år som skulle forsøke seg som målvakt første gang med klubbens nåværende, godt brukte, utlånsutstyr: “Æsj! denne hansken var ekkel!” (og det var den faktisk…)

Vi setter pris på all hjelp. Gå inn på https://www.spleis.no/project/4331 og SPLEiS du også!