Ny omsetningsrekord i 50/50-lotteriet!

50-50-lotteriet

Selv om resultatet ble dårlig for Oilers sin del, ble det en god dag for Stavanger Hockey. En omsetning på nesten 45.000,- ble en svært god romjulspresang for klubben. Tusen takk til alle som bidro!

 

Bakgrunn:

50/50-lotteriet har siden sin spede oppstart for et par sesonger siden gitt et stadig viktigere bidrag til Stavanger Hockey sitt arbeid for regionens hockeytalenter.

Som en romjulsgave ønsker DNB og Vipps og bruke romjulskampen mot Sparta 28. desember til å hjelpe klubben ytterligere. Her er det planer om omsetningsrekord!

 

 

 

 

  • Ny hovedgevinst for denne kampen: I denne ene kampen skal Stavanger Hockey beholde hele omsetningen, mens hovedvinner i stedet vinner DNB sin losje for seg og sin familie/venner.
  • Ekstra ekstrapremie: I tillegg til gavekortet fra Clarion, velger også Norwegian å legge ved et gavebrev gyldig for 2 personer på ruten SVG/OSL/SVG.
  • Pucker til “alle”: Vis 50/50-loddet du har kjøpt til “puckansvarlig”, og du kan ta med deg en Vipps-puck hjem. Dette gjelder så lenge lageret holder, så vær kjapp.

Det er derfor “obligatorisk” for alle som skal på kamp denne dagen å gi Stavanger Hockey en forsinket julepresang ved å kjøpe 50/50-lodd. Man kan betale med kontanter, med kort eller ved å vippse ønsket beløp til 5050.

 

logo stavanger hockey