Kulturbyggingsprosjektet

16113153_1432824846757847_2921545666946934486_o-1

Oilers og Stavanger Hockey setter i disse dager i gang et større kulturbyggingsprosjekt for alle de yngre spillerne (fra 6-17 år), som er initiert av, og forankret i Oilers, men gjennomføres i tett samarbeid mellom de to klubbene, og med prosjektdeltakere fra Oilers og Stavanger Hockey.

Både for Oilers og Stavanger Hockey er hovedmålet at ishockey skal være gøy for spillerne, og at idretten skal preges av trivsel og glede. Utøverne fra Stavanger Hockey har Oilers-logoen på brystet og spiller under kallenavnet Oilers for alle lag. Det er viktig for spillerne å delta i en kultur der Oilers-logoen bæres med stolthet. Kulturen skal preges av gode holdninger og vekst, både som idrettsutøver og som menneske.

Kulturbyggingsprosjektet starter med G2006-laget fordi denne aldersgruppen er i overgangen mellom barneidrett og ungdomsidrett. Vi har invitert hovedtrenere og hovedlagleder på G2006-laget til et forankrings- og oppstartsmøte for arbeidet som skal gjennomføres i klubben. Fordi G2006-laget er valgt ut som prosjektpilot er deres deltakelse i dette arbeidet viktig. Møtet var produktivt og prosjektarbeidet fortsetter i tett dialog med trenere og hovedlagleder. Foreldre og spillere involveres fortløpende i løpet av de nærmeste ukene.

Når prosjektpiloten er gjennomført og evaluert sammen med trenere, hovedlagleder, foreldre og spillere på 2006 laget, vil resultatene være med å lage rammer for resten av arbeidet i klubben.

Prosjektledere for arbeidet er Maiken Tjensvoll Vorland og Cecilie Davidsen Bøe, og prosjekteiere er Pål Higson, Kjetil Garvik og Vidar Are-Ekstrøm.

Dersom du ønsker å vite mer om dette arbeidet, ta kontakt med Cecilie Davidsen Bøe på mail cadboe@hotmail.com, eller telefon 47 41 42 07.