Sportssjefen informerer

oilers-logo

Hei alle hockeyvenner!

Håper alle har det bra til tross for den tøffe perioden vi har vært igjennom, og at dere har hatt en fin påske alt tatt i betraktning.

Sesongavslutningen i år ble dessverre litt annerledes enn vi hadde tenkt oss på forhånd.

I skrivende stund alle vi alle våre medlemmer fortsatt i hjemmeskole, og hverdagen er snudd på hodet.

Det er ikke lett å gå fra en hverdag som er full av aktiviteter, for plutselig å sitte hjemme for seg selv.

Som idrettsutøvere som driver med lagidretter er det i tillegg ofte vanskelig å måtte gjennomføre treninger på egenhånd.

Jeg håper likevel de aller fleste av dere er i gang med treninger, og gjør det beste ut av situasjonen. Samtlige lag skal ha fått informasjon om forskjellige forslag til treningsøkter, så jeg håper dere forsøker å gjennomføre dette så godt det lar seg gjøre.

Vi i Stavanger Hockey jobber for tiden med å klargjøre retningslinjer med NIHF i forhold til oppstart av fellestreninger. Vi håper å ha dette avklart innen relativt kort tid, slik at vi sakte, men sikkert kan nærme oss normale tilstander igjen. Vi kommer tilbake til dere med mere informasjon når vi har et bredere grunnlag for å kunne si noe mer konkret om oppstart av aktivitet.

Avslutningsvis vil jeg henvise til våre hjemmesider med treningstips i hverdagen. Hvis dere ikke har vært inne her og kikket tidligere så vil jeg anbefale dere det nå.

Stå på folkens!

Kanskje vi etter hvert kan se lyset i enden av tunnelen.

Mvh

Pål Gulbrandsen

Sportssjef IHKS